Home
Diensten
Telescoop-Osmose
Fotoalbum
Contact

Telescoop Osmose Reiniging
(Schoonmaken zonder hoogwerker, steiger of ladder)


Door steeds grotere beperkingen van het gebruik van ladders bij glasbewassing en gevelreiniging is gezocht naar een alternatief. Hoogwerkers en steigers bieden natuurlijk mogelijkheden, maar zijn duur, weinig productief en kunnen lang niet overal komen door afmeting en gewicht.
Schoonmaakbedrijf S. Bouwmeester heeft een goede oplossing voor schoonmaak- werkzaamheden van alle gladde oppervlakken: Telescoop Osmose Reiniging. Moeiteloos kunnen vanaf de grond ramen, kozijnen, gevelbeplating, reclameborden en dakranden zelfs tot de 3e verdieping grondig worden gereinigd.

Schoonmaakbedrijf S. Bouwmeester is een schoonmaakbedrijf dat Telescoop Osmose Reiniging veel toepast voor diverse doelen. De werkzaamheden kunnen vanaf de grond worden uitgevoerd door middel van een uitschuifbare telescoopsteel, volgens de voorschriften van de ARBO-wet en het Ladderbesluit wat werken op een ladder haast onmogelijk maakt.
Puur water voor een streeploos schoon oppervlak
We kennen water als H²O. Elk watermolecuul bestaat uit een atoom zuurstof en twee atomen waterstof en vormt zo puur water. In water zit echter veel kalk, zouten en mineralen opgelost. Kijkt U maar eens naar Uw ramen na een goede regenbui. Het water verdampt: wat achterblijft als vuile aanslag zijn de opgeloste delen. Door kraanwater via een speciale osmose installatie te ontdoen van deze opgeloste vervuiling
produceren we puur water. Wanneer puur water over een oppervlak vloeit, lost alle mogelijke vervuiling op en laat het een streeploos schoon oppervlak na.

Schoonmaakbedrijf S. Bouwmeester biedt hiermee de volgende voordelen:
· Tot 15 meter hoogte werken zonder grote investeringen in voorzieningen aan daken.
· Geen valgevaar, voor U als opdrachtgever verminderd risico inzake aansprakelijkheid.
· De schoonmaakwerkzaamheden worden in korter tijdsbestek uitgevoerd als op de traditionele
manier met een ladder en een emmertje.
· Bijna iedere gewenste plek is bereikbaar zonder zware hulpmiddelen, dit voorkomt schade aan
gazons, tuin of trottoirs.
· Milieuvriendelijk, door het ontbreken van chemicaliën.
· Geen kans van aantasten verfwerk door het ontbreken van chemicaliën.
· Geen kans van beschadiging van Uw gevel als gevolg van een ladder.
· Geen kans van beschadiging van Uw kozijnen door een raamtrekker.
· Minder herbevuiling door residu. Geen zeepresten blijven achter op ramen of kozijnen. Het enige wat achter blijft is een streeploos en schoon resultaat.
· En het werkt streep- en vlekloos door het ontbreken van raamwissen.

schoonmaakbedrijfsbouwmeester  | bouwmeester011@kpnmail.nl